De DJ Group:  
Bedrijfsinfo

Introductie


 

Begonnen in 1961 met het ophalen en doorverkopen van poetsdoeken vervaardigd uit gedragen kleding, heeft de DJ Group zich omgevormd van een traditioneel familiebedrijf naar één van de belangrijkste spelers op de markt van industriële reinigingsproducten en hygiëne producten. Vanuit de hoofdvestiging in Rotterdam, een verkoopkantoor in Duitsland en diverse productie units, distribueert de DJ Group haar producten naar meer dan 40 landen wereldwijd.

 

Het assortiment van de DJ Group is te verdelen in twee hoofd groepen, namelijk;
- Industriële reinigingsproducten
- Hygiëne producten

 

Industriële reinigingsproducten:
De industriële reinigingsproducten zijn toepasbaar voor het fijne werk in laboratoria tot het zware werk in de machinekamer. Voor elke werkplek heeft de DJ Group het juiste type doek in huis. Daarnaast vindt u ook een breed assortiment olie-absorbents, handschoenen en industriële zepen.

De productie van de industriële textiele doeken is geheel in eigen beheer. Op die manier controleert de DJ Group de kwaliteit van gedragen kleding tot poetsdoek. Ook de productie van het papier en non wovens wordt grotendeels zelf verzorgd. Wereldwijd worden er moederrollen ingekocht, die in Vlaardingen op een moderne productielijn worden geconverteerd.

 

Hygiëne producten:
Het pakket hygiëne producten is al even diep en breed gesorteerd als de industriële reinigingsproducten. Levert u aan de schoonmaakbranche, horeca, medische branche, automotive of serviced u sanitaire ruimtes in het algemeen, dan vindt u bij de DJ Group een ruime keuze in papier, afvalbakken, zeep, luchtverfrissing, sanitisers, dispensers en baby care producten.

U kunt een compleet toilethygiëne pakket afnemen onder uw eigen label al vanaf kleine hoeveelheden. Dat is nog één van de voordelen die de eigen productielijn biedt.

 

Dealerschappen:
Dealerschappen DJ GROUP is een distributeur van Sontara® producten in de Benelux. DJ GROUP heeft een brede keuze aan Sontara® poetsproducten in haar assortiment. Deze biedt met haar Sontara® lijn een hoogwaardig pakket poetsdoeken die met de modernste technologieën vervaardigd worden. Deze poetsdoeken zijn ontworpen om exceptionele poetsoplossingen te bieden en worden gebruikt in alle belangrijke industrietakken zoals luchtvaart, automotive, voedselverwerkende industrie, laboratoria, printindustrie en in een variëteit aan productie- en reparatiebedrijven. (Sontara® is een geregistreerd handelsmerk van Jacob Holm & Sons AG) .

 

Daarnaast heeft de DJ Group het exclusief dealerschap in de Benelux van Vectair Systems; een Engelse producent van innovatieve “away from home” washroom producten. De DJ Group informeert u graag over de zeer uitgebreide Vectair lijn bestaande uit afvalbakken (Wastecare), damesverbandcontainers en toebehoren (Femcare), luchtverfrissing systemen (Airoma, V-Air, Omniscent), luchtreinigingssysteem (Prozone), zeepdispenser systeem (Sanitex), toilet sanitisers (Safeseat, Quadrasan), insectbestrijding (V-tac) en Baby care producten (Babyminder).

 

DJ Group; The World behind wiping:
De DJ Group heeft specifieke kennis in huis voor al uw hygiëne vraagstukken in tal van branches. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat graag met u meedenkt en waarvan u een uitstekende service en snelheid van handelen mag verwachten!

 

 

 • Compleet programma
  poetsdoeken, papier en non woven
 • Merendeel productie in eigen beheer
 • Branding en private labeling mogelijk
 • Ervaring sinds 1961
 • Levering binnen 48 uur
 • Ecolabel producten
 • Alternatieve vullingen
  voor bekende dispenser systemen
 • Vast aanspreekpunt
 • 98% producten op voorraad
 • Scherpe prijs- kwaliteitverhouding
 • Dealer van Vectair washroom producten
 • Dealer van DuPont de Nemours Sontara poetsdoeken

U bent welkom in ons pand aan de Nieuwesluisweg 190, 3197 KV Botlek Rotterdam.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en krijg al onze aanbiedingen door. Frequentie 1 x pmnd

Tel. +31 (10) 435 64 44
Fax +31 (10) 435 97 80
E-mail: verkoop@djgroup.nl